Translate

15 Temmuz 2015 Çarşamba

ASPİRİN CİLT MASKESİ

Her derde deva ola aspirin cilt sağlığımızın içinde büyük önem taşır. Cilt sorunlarının yok olmasına karşı birebirdir. Aspirinin cilde faydalarını bu yazımızda sizlere sunuyoruz. Cilt sorunu yaşıyorsanız aspirin maskesini deneyerek bu sorunları da yok edebilirsiniz.
Aspirinin cilde faydaları arasında cilt gözeneklerini sıkılaştırmak, cilt lekelerini yok etmek, ciltteki canınızı sıkan kusurlarınızı yok etmek, cilt sarkmalarını toparlamak, siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemek yer alır.
Sizde bu cilt sorunlarından herhangi birini veya hepsini yaşıyorsanız aspirin maskesi tarifimizi deneyebilirsiniz. Bu maskeyi haftada 1 uygulamalı ve eğer aspirine karşı elejiniz var ise kesinlikle uygulamamalısınız!

Aspirin Maskesi

Malzemeler;
6 adet aspirin
3–4 damla sıcak su
3–4 damla zeytinyağı( cildiniz kuru ise zeytin yağını kullanın)
Yapılışı ve Uygulanışı;
Aspirinleri ortadan ikiye bölüp sıcak suyu üzerine ekleyin. Tahta bir spatula ile aspirinler iyice eriyinceye kadar karıştırın. Cildinizden akmayacak kadar koyu bir kıvama gelince hiç bekletmeden hemen cildinize sürün. 10–15 dakika bekledikten sonra (zaten maske bu süre içinde kuruyup cildinizden dökülecek hale gelecektir.) ılık su ile ovalayarak çıkarın. Bir havlu yardımı ile cildinize bastırmadan cildinizi kurulayın. Nemlendirici krem ile cilt bakımınızı ile tamamlayın. Haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder